gesponsord

Het ultieme herfstgerechtje: geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot

We kunnen het nu écht niet meer ontkennen: de herfst is hier en we moeten 'm plukken! Vooral in ons bord kan een portie najaarsvibes ons wel bekoren - hartige gerechten zijn gewoon zo hartverwarmend, niet? Dat geldt ook voor deze geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot van La Cuisine C'est Simple. Door de pasta te roosteren krijgt hij een intense smaak en blijft hij een tikkeltje crunchy, de garnituren zorgen dan weer voor de heerlijk herfstige finishing touches. 

Ga voor het volledige recept naar www.foodiefiles.be

Op zoek naar nog vegetarische gerechten? Probeer deze supergezonde carpaccio van rode biet en ricotta boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten!

Nog meer zin in gerechten van Carmen? Bekijk al haar recepten!

1 © Lidl
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

nieuws

cult

zine