luchtvaart

Woordvoerder Brussels Airlines trekt naar Nationale Bank

1 © EPA

Geert Sciot, die al 15 jaar een van de woordvoerders is van Brussels Airlines, trekt de deur van de luchtvaartmaatschappij achter zich dicht. Vanaf januari gaat hij aan de slag als communicatiemanager en woordvoerder van de Nationale Bank van België (NBB), zo laat deze laatste vandaag weten.

Sciot moet het nieuwe communicatiebeleid van de NBB vormgeven en implementeren, zo staat in een persbericht. "Een vlotte, toegankelijke communicatiebenadering en een meer proactieve aanpak via verschillende mediakanalen staan daarbij centraal."

"De functie van communicatiemanager is een nieuwe functie", verduidelijkt Sciot. "Ik zal bij de Nationale Bank een communicatieteam uitbouwen. De instelling wil een meer toegankelijk communicatiebeleid voeren, dat meer inspeelt op de wijzigende rol die ze speelt."

De 46-jarige Sciot startte zijn carrière als medewerker bij de openbare omroep VRT. In 1993 trok hij naar de krant De Morgen, waar hij op de economische redactie terechtkwam. Sinds 2003 werkt hij voor Brussels Airlines, waar hij communicatiemanager is. 

nieuws

cult

zine