economie

Secretaressedag vergeten? Zo scoor je toch gegarandeerd

1 © thinkstock

Hoogdag in menig bedrijf vandaag: op deze zonnige dag van het jaar worden secretaresses over het hele land in de bloemetjes gezet. Voor wie het nu in Keulen hoort donderen - je hebt het als baas of manager nu eenmaal zo druk dat je eigenlijk een secretaresse nodig hebt om je aan deze dag te herinneren -, is er gelukkig goed nieuws: met deze tips heeft niemand door dat je de feestdag eigenlijk rats vergeten was.

1. Zeg het met bloemen

Een mooi boeket haal je tegenwoordig echt niet alleen meer bij de bloemist. Tegenwoordig zijn er ook online heel wat mooie bloemen te scoren, en wie voor de middag bestelt kan deze namiddag al met een groots gebaar een bloemetje afgeven. Toch een beetje last van dat schuldgevoel? Dan kan je er meestal ook nog een flesje cava of een gift card bijdoen. Is je geweten meteen ook weer gesust.

Enkele adresjes?
- Euroflorist
Fleurop
- Greetz

2. Trakteer een etentje

Verras je secretaresse eens met een smakelijke sushibox, ovenverse pizza of een lekker vieruurtje of doosje pralines van bij de bakker. Een stuk origineler, en het wordt vast minstens even goed gesmaakt. Letterlijk én figuurlijk. Met dank aan de vele online bezorgservices van tegenwoordig kan je quasi alles in een mum van tijd op het werk laten leveren. Het enige wat jij moet doen, is je bankkaart bovenhalen.

Enkele adresjes?
- Sushishop
- Deliveroo
- Takeaway

3. Het e-cadeau

Natuurlijk kan je gewoon voor de traditionele geschenkbon gaan, maar waarom mag het niet een tikje origineler zijn? Van de klassieke Bongo tot digitale cultuurcheques, tegoedbonnen van je eigen stad of een gift card voor een toffe webwinkel: tegenwoordig is quasi alles in e-vorm verkrijgbaar. Het grootste voordeel? Gewoon snel die visakaart bovenhalen, een enveloppe opduikelen en de printer aanzetten, en niemand die weet dat je enkele minuten geleden nog geen flauw idee had wat je nu in godsnaam moet geven.

Enkele adresjes?
- Bongobon
- Atelier Feryn
- Zalando

Tijd voor een nieuwe uitdaging?
Bekijk het volledig jobaanbod op vacature.com
Bekijk jobs

nieuws

cult

zine