economie

Albert Heijn roept krenten en rozijnenbrood terug

1 © Albert Heijn

AH Rozijnenbrood en AH Krenten & Rozijnenbrood, producten uit het assortiment van de supermarktketen Albert Heijn, worden uit de verkoop genomen. Reden is dat de aanwezigheid van noten niet werd vermeld op deze producten.

De beslissing tot terugroeping is door Albert Heijn in overleg met het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de Voedselketen genomen. Via een persmededeling vandaag worden de consumenten hiervan nu op de hoogte gebracht.

Door een fout bij het verpakken is er een mogelijkheid dat in sommige verpakkingen een ander type brood zit wat noten bevat. Dit brood bevat amandel, gerst, hazelnoot, melk, noten, haver, tarwe, glutenbevattende granen.

Wie allergisch of intolerant is voor noten, eet dit product best niet en brengt het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald.

Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen. Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn, is er geen risico bij consumptie.

Voor meer inlichtingen kunnen klanten terecht op www.ah.be en bij de gratis servicelijn van Albert Heijn België via 0800/77705.

nieuws

cult

zine