Cult.overal

Het beste van Cult: zo blijft u op de hoogte

Van de Cult.nieuwsbrief over Facebook naar Spotify

De Cult.nieuwsbrief valt voortaan twee keer per week in uw inbox. Maar er zijn nóg manieren om de culturele actualiteit op de voet te volgen.

Cult.nieuwsbrief

Op dinsdag en vrijdag stuurt de Cult.redactie van De Morgen een nieuwsbrief uit boordevol recensies, interviews en analyses van/over recente films, platen, concerten, theaterstukken, dansvoorstellingen, opera's, boeken, strips, tentoonstellingen, games, podcasts, enzovoort. 

3 Wij zorgen voor de artikels, u zorgt zelf voor de popcorn. © Tim Colmant

U bent abonnee of ontvangt reeds nieuwsbrieven van De Morgen? Ga dan naar uw profielpagina en vink de Cult.nieuwsbrief aan.

U ontvangt nog geen nieuwsbrieven van De Morgen? Laat dan hier even uw e-mailadres achter, vink de Cult.nieuwsbrief aan, en lees gelijk een maand gratis De Morgen en Humo online. Uw e-mailadres hieronder achterlaten kan ook.

Easy peasy.

Facebook & Twitter

Ben je graag als eerste op de hoogte van alles wat naar Cult. riekt (of je liket ons gewoon zó hard), druk dan even op het duimpje bovenaan de Facebook-pagina van Cult. en/of volg Cult. op Twitter

DM Zapt

DM Zapt is niet alleen de naam van onze handige Facebook Messenger-bot, die je elke dag op de hoogte brengt van wat er zoal op het kleine scherm te zien is, het is ook de naam van onze tv-column. Alle afleveringen vindt u hier, naast al onze tv-recensies en andere - uiteraard - interessante artikels over the wonders of television.

Cult.rubrieken

Verslingerd aan cinema? Alle recente recensies en artikels van onze filmredactie vindt u hier (en uiteraard ook op de Cult.pagina op demorgen.be).

Verlekkerd op muziek? Hier vindt u alle exploten - zowel voor als achter het podium - van onze muziekredactie. 

U hunkert naar theater, opera of dans? Hier leest u waar onze podiumploeg zoal uithangt.

3 Onze podiumploeg voert u (met de trap) naar de zevende hemel. © opera

Dorstig naar kunst? Onze kunstrecensenten weten raad

Verzot op
games? Wij ook!

U houdt van
strips? De Cult.redactie leest - tussen Dostojevski door - haast niets anders. Hier vindt u een overzicht.

Wat zou u in godsnaam zonder
podcasts doen? Wie regelmatig de rubriek Podgrond checkt, geraakt nooit zonder.

Spotify

Als de muziekredactie van De Morgen even niet in een concertzaal of platenwinkel rondhangt, zit ze op Spotify. Elke week serveert ze daar ook Spot On, een playlist met de beste releases van de week. En af en toe zelfs een aardig curiosum, zoals een playlist met alternatieve kerstnummers.

Ook leuk: elke zondag stelt een ongemeen boeiende medemens voor ons zijn perfecte ochtendsoundtrack samen. Alle Sunday Morning Playlists - de rubriek schoot wel nog maar nét uit de startblokken - vindt u hier.

Dossier Podgrond
Dossier Podgrond

In Podgrond legt onze redactie haar oor te luister bij de beste podcasts.

Lees alle artikels
Dossier Wat is muziek?
Dossier Wat is muziek?

In de rubriek ‘Wat is muziek?’ praat Tim F. Van der Mensbrugghe met muzikanten over ... muziek. Voor de foto tekent Tom Lagast.

Lees alle artikels
Dossier Game, reset & match
Dossier Game, reset & match

U houdt van games? Wij ook!

Lees alle artikels
Dossier Gestript
Dossier Gestript

Als we niet met onze neuzen in stripverhalen zitten, dan schrijven we er recensies en artikels over.

Lees alle artikels

nieuws

cult

zine