Politie

Onderzoek naar orgie tussen militairen en agentes tijdens terreurniveau 4

- Bron: La Dernière Heure, De Standaard
2 Foto ter illustratie. © Photo News

De dienst Intern Toezicht van de politiezone Brussel-West is een onderzoek gestart naar een mogelijke orgie tussen acht militairen en twee politieagentes. Die zou plaatsgevonden hebben op het commissariaat van Ganshoren, toen het terreurniveau opgetrokken was naar 4. Dat schrijft La Dernière Heure.

2 © belga

Toen het dreigingsniveau 4 van kracht was in het Brusselse gewest, bleef een twintigtal militairen overnachten in het commissariaat van Ganshoren. Opdat de militairen na hun patrouille in Brussel niet telkens naar hun kazerne moesten terugkeren, sliepen ze twee weken lang in de slaapzaal van het commissariaat.

Tijdens die periode zou er een vrijpartij hebben plaatsgevonden tussen acht militairen en twee politieagentes. In meerdere Brusselse politiezones was de orgie de afgelopen dagen hét gespreksonderwerp.

Politiewoordvoerder Johan Berckmans kan het nieuws niet bevestigen, maar zegt aan De Standaard wel dat er een onderzoek gestart is. "Wij kunnen enkel bevestigen dat er inderdaad 15 à 20 militairen hebben overnacht in Ganshoren in die periode."

Dossier Terreurdreiging in België
Dossier Terreurdreiging in België

Lees alle artikels