binnenland

Meisje verdoofd en aangerand na rockconcert

1 Het parket verspreidde een robotfoto van de mogelijke dader. © UNKNOWN

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een meisje slachtoffer geworden van seksuele agressie in het Naamse Thy-le-Château. De feiten vonden plaats rond 4 uur na afloop van een rockconcert, meldden verschillende Franstalige kranten.

Halfnaakt
Het meisje werd rond 4 uur deels naakt wakker in het riviertje Thyria. Haar broek en slip werden enkele kilometers verder teruggevonden niet ver van een weg die ze nam om naar huis te gaan.

Bedwelmd
Het meisje zou niet dronken of onder invloed van drugs geweest zijn, maar zou bedwelmd geweest zijn door een geneesmiddel type Rohypnol - dat het geheugen 'wist' - of door een product dat in de anesthesie gebruikt wordt, meldt La Nouvelle Gazette. Ze zou gedwongen zijn dergelijk middel in te ademen, meldt de krant.

Robotfoto
Het parket van Dinant heeft al een robotfoto verspreid van een mogelijke dader. Het gerecht zoekt eveneens een andere man (35). Hij zou de eerste hulp toegediend hebben aan het slachtoffer. Zijn getuigenis kan mogelijk de identiteit van de dader onthullen. (belga/sam)

nieuws

cult