Dossier Rode Duivels

Hazard voor derde keer vader

1 Eden Hazard vorig jaar bij de terugkomst uit Brazilië na het WK, waar hij in Brussel opgewacht werd door Natasha, Yanis en Léo. © PHOTO_NEWS

Eden Hazard bouwt stilaan aan zijn eigen voetbalploeg. Op zijn vierentwintigste is de Rode Duivel voor de derde keer vader geworden. Opnieuw van een zoon: Samy. De Rode Duivel had al twee zonen: Yanis (4) en Léo (2).

Hij heeft de zwangerschap van vrouw Natasha negen maanden lang netjes uit de boekjes gehouden. Maar in de nacht van vrijdag op zaterdag is de Rode Duivel voor de derde keer vader geworden van een zoontje, Samy. Na de bevalling reisde hij de Chelsea-ploeg achterna, die al op afzondering was in Newcastle voor de wedstrijd van gisterenavond.

Hazard is dol op kinderen. In februari zei hij nog voor te lachen dat hij aan zijn eigen elftal bouwt: "Ik wil graag elf kinderen, zo kan ik later trainer spelen." Ondertussen is hij ook peter van Make a Wish Belgium, organisatie die zieke kinderen helpt hun wensen te doen uitkomen.

Hazard is de zoveelste Duivel in rij die na het WK papa werd. Onder andere Vincent Kompany (zoon Caleb), Axel Witsel (dochter Maï-Li), Thibaut Courtois (dochter Adriana), Moussa Dembélé (zoon Maleec) en Jan Vertonghen (dochter Leyla) zetten een kindje op de wereld.

Dossier Rode Duivels
Dossier Rode Duivels

Lees alle artikels

nieuws

cult

zine