voyeurisme

Gerechtspsychiater moet 41-jarige verdachte voyeur onderzoeken

1 Mike D.B. ondertekende zijn filmpjes met Ninja Voyeur. © Ninja Voyeur

De 41-jarige jeugdtrainer Mike D.B. uit Gent die verdacht wordt van het filmen van vrouwen in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en het plaatsen van de filmpjes op een voyeuristisch forum, zal onderzocht worden door een gerechtspsychiater. 

De politie had verschillende klachten gekregen over de voyeuristische beelden van vrouwen die gemaakt werden in de kleedruimtes van het sportcomplex van de hogeschool. D.B. werd maandagmiddag opgepakt bij drie huiszoekingen. Hij werd verhoord door de politie en legde bekentenissen af.

"Ik kan alleen bevestigen dat het onderzoek volop bezig is en dat mijn cliënt goed meewerkt", zegt zijn advocaat Sofie Vermeir. D.B. verscheen dinsdagnamiddag voor de onderzoeksrechter, die hem liet aanhouden. Hij erkende dat hij de films maakte en dat hij de gebruiker was van de account op het voyeuristisch forum. Vermeir is karig met commentaar. "Ik ga donderdag het dossier inzien en vrijdag is het raadkamer. Dan weet ik meer. In het belang van mijn cliënt en het onderzoek kan ik geen verklaringen afleggen."

nieuws

cult

zine