PodcastGroener dan de buren
▶ Sterrenchef Filip Claeys koos resoluut voor duurzame vis: ‘Plots verloor ik 40 procent van mijn klanten’
In de podcastreeks Groener dan de buren praat De Morgen met mensen die het verschil maken door groener te zijn dan de rest. Hoe zetten zij duurzaamheid centraal in hun werk en wat kunnen wij van hen leren om zelf wat ‘groener’ in het leven te staan?
Beluister aflevering 1:
In deze aflevering praten we met sterrenchef Filip Claeys van restaurant De Jonkman. Hij kreeg dit jaar als één van de eerste Belgische chefs een Groene Michelinster, onder meer voor zijn aandacht voor lokale producten en duurzame Noordzeevis.
Productie: Dries Vermeulen
Eindredactie: Sam Feys
Muziek: House of Media
Wilt u graag reageren op deze aflevering? Stuur dan een mailtje naar podcasts@demorgen.be.
Beluister deze podcast in de app van De Morgen voor de beste luisterervaring. Download nu de app ›