Tv & Media

Timo Descamps speelt rol in Amerikaanse film "Judas Kiss"

1 ©UNKNOWN

VT4-presentator Timo Descamps krijgt een rol in 'Judas Kiss', de nieuwe film van de Amerikaanse regisseur J.T. Tepnapa, die zich specialiseert in (kort)films met homoseksuele thema's. 'Judas Kiss' vertelt het verhaal van een mislukte filmmaker die zijn voormalige school bezoekt en zo op mysterieuze wijze de kans krijgt om zijn eigen verleden te beïnvloeden. Dat meldt producent Carlos Pedraza van Blue Seraph Productions. De opnames van Judas Kiss starten in augustus in Seattle.
 
Descamps vertolkt in 'Judas Kiss' de rol van Shane Lyons, een laatstejaarsstudent die over lijken gaat om de liefde van filmstudent Danny Reyes te winnen. "Naast het feit dat het spannend is om aan een Amerikaans filmproject mee te werken, kijk ik er ook naar uit om eindelijk eens een 'bad guy' te spelen. Shane Lyons is nogal manipulatief, echt een personage om mijn tanden in te zetten", aldus Descamps.
 
Descamps is bekend van onder andere Ketnet, 'Spring' en 'Steracteur Sterartiest'. Sinds december presenteert hij op VT4 'VT4 Kids'. Naast 'Spring acteerde hij onder meer in de musical 'Kruistocht in Spijkerbroek'. (belga/sps)