Tv & Media

Justin Timberlake en Ashley Olsen worden samen gespot

4 ©UNKNOWN

Er is alweer een nieuw Hollywoodkoppel in de maak. Deze keer gonst het van de geruchten over een relatie tussen Justin Timberlake (30) en actrice/modeontwerpster Ashley Olsen (24).

Jessica Biel is nog steeds een belangrijke persoon in het leven van Justin Timberlake. Het koppel ging in maart uit elkaar. ©UNKNOWN
Ook Ashley Olsen en Justin Bartha gingen vorige maand uit elkaar. ©PHOTO_NEWS

Het duo werd de laatste tijd meermaals in elkaars gezelschap gespot. Zo gingen ze samen naar een afterparty van Saturday Night Live, het programma waarvan Justin Timberlake onlangs de seizoensfinale presenteerde.

Gemeenschappelijke vrienden
Afgelopen weekend werd het duo samen gezien tijdens een toneelvoorstelling in New York. Volgens een vriend van de zanger/acteur is er echter geen sprake van een relatie tussen de twee. "Justin en Ashley hebben gemeenschappelijke vrienden, ze maakten deel uit van een groep", zei hij aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Meer dan vrienden
Een bron rond Olsen zegt dan weer dat de twee wel meer dan goeie vrienden zijn. "Maar op dit moment is er nog geen sprake van een serieuze relatie", zei de insider. Aangezien zowel Justin als Ashley nog maar net een breuk achter de rug hebben, zouden ze het rustig aan willen doen.

Vorige relaties
Justins relatie met Jessica Biel liep afgelopen maart op de klippen. Toch gaf hij eerder deze week nog toe dat Jessica de speciaalste persoon is die hij in zijn 30-jarige leven is tegengekomen. Ook Ashley is nog maar net terug vrijgezel. De tweelingzus van Mary-Kate brak in mei met Justin Bartha, na een relatie van twee jaar. (lbs)

Ashley Olsen (rechts) met haar tweelingzus Mary-Kate ©GETTY