Sport

De feestnacht van Usain Bolt: dj'en en champagne van 100.000 euro

©AFP
©AFP
©AFP

Usain Bolt zal tijdens de Memorial Van Damme niet alleen knallen op de baan, als dj zal hij in de late uurtjes ook nog eens de afterparty op stelten zetten. Vannacht kregen feestgangers in de Jamaicaans geïnspireerde tent Puma Yard alvast een voorsmaakje. En de snelste spurtbom op deze planeet bewees dat hij ook achter een draaitafel van wanten weet. Als een echte professional dreef hij de menigte naar een climax.

"Ik kwam naar hier om een legende te worden en dat ben ik nu geworden. Ik ben heel tevreden over mezelf", sprak Usain zijn talrijke fans toe. Daarna ging het naar de prestigieuze nachtclub Movida in hartje Londen, waar onder meer Yohan Blake en nog andere atleten stevig uit de bol gingen. Uiteraard werd hij als VIP behandeld en mocht hij meteen naar een afgesloten zone, waar hij zonder al te veel pottenkijkers het beest kon uithangen.

Een champagnefles Armand de Brignac van vijftien liter verhuisde vervolgens naar zijn tafel. Prijskaartje: zo'n 100.000 euro. Om 5 uur 's morgens besloot de superster dat het welletjes geweest was en trok hij de deuren van de keet achter zich dicht.

De Franse handballers pakten goud en namen zijn beroemde pose meteen over. ©REUTERS